Castelló acull la Gala de l’Audiovisual Valencià

S’hi premien 21 categories entre actors, actrius i professionals de la imatge i es retransmet en directe per À Punt Mèdia.

Presentació dels nominats i les nominades als Premis de l'Audiovisual Valencià

Castelló és aquest divendres escenari del lliurament dels Premis de l’Audiovisual Valencià. La gala, presentada per Maria Juan, reconeix 21 categories amb 79 persones nominades entre actors, actrius i professionals de la imatge, i es retransmet en directe per À Punt Mèdia a partir de les 22:00 h. Abans, a partir de les 20.30 h, es podrà seguir el pas de personalitats per la catifa roja en el web d’À Punt Mèdia.

Els guardons els concedeix l’Acadèmia Valenciana de l’Audiovisual i es donen a conéixer aquesta nit. Enguany, els Premis de l’Audiovisual Valencià tenen com a lema "El valor de fer història" i reconeixen el treball en el sector de la televisió, el cinema, les websèries o els videojocs. 

L’actor alcoià Juli Mira rep el guardó d’honor en un acte que començarà a les 22:00 hores a l’Auditori de Castelló. El premi pretén reconéixer el camí que, fa quasi 50 anys, va obrir Mira en el panorama interpretatiu valencià.

Aquesta vegada, la gala es fa a Castelló i de les comarques del nord hi haurà molta representació. Hi destaca la directora de Traiguera, Lucía Alemany, a qui acompanyaran veïns i veines del poble. El director de l’Institut Valencià de Cultura, Abel Guarinos, ha destacat el pes de l’audiovisual valencià en una cerimònia que amenitzarà el grup Seguridad Social.

També et pot interessar

stats