El castell de Riba-roja mostra les ciutats imaginades per Miquel Navarro

També s'estrena al poble una escultura de l'artista, que es podrà observar en entrar al municipi des de la Pobla de Vallbona o l'Eliana

L'Espai d'Art Contemporani del castell de Riba-roja de Túria (Camp de Túria) amb obres de l'artista Miguel Navarro / À Punt NTC

Les ciutats imaginades per l'artista Miquel Navarro s'alcen des d'aquest dimecres a l'Espai d'Art Contemporani del castell de Riba-roja de Túria (Camp de Túria). L'artista de Mislata inaugura aquesta vesprada una nova exposició que parla del territori humà, amb peces de nova creació d'argila i de zinc.

Navarro també afig la natura més agressiva. Uns cactus que li evoquen pena i dolor. La seua obra no s'oblida de la pulsió eròtica, que conviu amb la part més nova de la seua trajectòria: una sèrie d'obres sobre insectes, amb un caire terrorífic, on hi ha des de pudentes fins a parotets en blau ultramar. La recreació paisatgística de l'Albufera també és inèdita.

A més, també s'estrena al municipi una escultura seua, una figura que vigila Riba-roja de Túria a la vora del riu i que es pot observar quan s'entra al municipi des de la Pobla de Vallbona o l'Eliana.

També et pot interessar

stats