El Carnet Jove fa 30 anys amb ofertes en concerts i espectacles

L’IVAJ organitza diverses activitats, concerts i obres de teatre.

El Carnet Jove fa 30 anys amb ofertes en concerts i espectacles
El Carnet Jove fa 30 anys amb ofertes en concerts i espectacles

Amb motiu del 30 aniversari del Carnet Jove, l’Institut Valencià de la Joventut ha organitzat diferents activitats, sobretot concerts, obres de teatre i cinema.

Així, el Teatre Principal de València acull, el 23 i 24 de febrer, l’obra Speakeasy; i del 14 al 24 de febrer, al Rialto de València, es representa Tirant, una coproducció de l’Institut Valencià de Cultura i la Companyia Nacional de Teatre Clàssic.

A Alacant, al Teatre Arniches es podrà veure, el 2 de febrer, l’espectacle Un poyo rojo, en què els titulars del Carnet Jove tindran un descompte del 50%. El Principal de Castelló aplicarà eixe descompte a totes les obres durant tot el mes de febrer.

Concerts

També al febrer se celebraran quatre concerts. El cicle s’obri a Potries el 2 de febrer, en el marc del Blai Fest, on tocaran Els Catarres, Mafalda i La Fúmiga. El dia 16, a la Sala The One de Sant Vicent del Raspeig, actuaran Nathy Peluso i Atupa amb Fran Year.

El 22 de febrer, la sala Opal de Castelló acollirà el concert de Tremenda Jauría, Buhos, La Sra. Tomasa, Periferia Norte amb JazzWoman, i al Ram Club de La Rambleta, a València, estaran Varry Brava, Mourn i Joe Pask.

També et pot interessar

stats