Carmen Andreu, guanyadora del premi de narrativa eròtica Luis García-Berlanga

El guardó ret homenatge a la vinculació del cineasta amb l’erotisme, part fonamental de la seua vida

Carmen Andreu, guanyadora del premi de narrativa eròtica Luis García-Berlanga / À Punt NTC

Dins de les celebracions de l'any Berlanga hi ha tota mena de recreacions artístiques. L’última ha sigut L’habitació, la primera novel·la de Carmen Andreu, guanyadora del Premi Extraordinari de Narrativa Eròtica Luís García-Berlanga.

Aquest llibre conta la història d’amor d'una dona que viu un divorci, escrita des del dolor, i que amaga un relat de superació. Forma part del catàleg de la Generalitat, responsable d'aquesta primera edició, de la qual ja hi ha disponibles 1.000 exemplars tant en valencià com en castellà en la llibreria Llig. L'autora, fisioterapeuta de professió, ha confessat que ha trobat en l'escriptura una afició que, després de rebre aquest premi, es podria convertir en la seua nova professió.

El guardó homenatja la vinculació del cineasta amb l'editorial de novel·la eròtica La sonrisa vertical. De fet, el premi està molt relacionat amb la figura de Berlanga, ja que l'erotisme fou un aspecte fonamental de la seua vida i en la seua obra s'endevina una singular mirada sobre l'erotisme. "Se sap que el cineasta tenia una col·lecció d'objectes i de literatura eròtica, per això aquest premi entronca molt en la seua manifestació pública, que ens va mostrar d'ell mateix" ha contat Rosana Pastor, comissionada de l'any Berlanga.

També et pot interessar

stats