Carlos Santana obri a Alacant una gira de tres concerts per Espanya

El guitarrista interpretarà aquest dimarts a la plaça de bous temes nous i clàssics, com ‘‘Oye cómo va’’.

Amb 71 anys acabats de fer, el músic s'ha convertit en un símbol de la fusió del rock amb el ritme llatí.
Amb 71 anys acabats de fer, el músic s'ha convertit en un símbol de la fusió del rock amb el ritme llatí. / Adriano Scognamillo

Carlos Santana, guitarrista i icona del rock llatí, farà aquest dimarts a la nit, a la plaça de bous d'Alacant, el primer dels tres concerts a Espanya, en el marc de la gira Divination Tour 2018.

Santana estarà acompanyat d'un grup de deu, amb Cindy Blackman, la seua dona, a la bateria. El reconegut músic interpretarà alguns dels temes favorits dels fans, com ara ‘‘Black Magic Woman’’, ‘‘Corazón espinado’’ i ‘‘Maria Maria’’, així com produccions més recents.

Al llarg de més de quaranta anys de trajectòria, en solitari i en grup, Santana ha venut més de cent milions de discos i ha acumulat deu premis Grammy i tres Grammy llatins.  Amb 71 anys acabats de fer, el músic s'ha convertit en un símbol de la fusió del rock amb el ritme llatí i de l'experimentació musical en el terreny del blues i el jazz. 

Fuengirola i Peralada són les pròximes destinacions espanyoles, on actuarà el 9 i l'11 d'agost, respectivament, per a viatjar després a França i Alemanya en una gira europea de huit concerts.

També et pot interessar

stats