Carlos Goñi tanca la seua gira de concerts en teatres al Palau de les Arts de València

‘Adictos a la euforia’ és l’últim disc de la banda, un treball sense nostàlgia i amb històries a contar

Carlos Goñi / À Punt NTC
08 de juny 2023 - 22:36

Revólver, la banda de Carlos Goñi tanca aquest divendres al Palau de les Arts de València la seua gira de concerts en teatres amb l'últim disc Adictos a la euforia. Una autèntica declaració d'intencions en la qual, diuen, no cap la nostàlgia i que en menys d'una setmana va arribar al número 1 de vendes a Espanya.

Amb la tranquil·litat de qui la vida no li deu res, Carlos Goñi assegura trobar-se en el seu millor moment i això es reflecteix en la llum d'Adictos a la euforia: “Per colar-se en aquest disc les cançons ho tingueren molt complicat, havien de complir una sèrie de requisits: tristesa zero, pandèmia zero.”

El cantant destaca del seu treball el tema que més l’emociona: "Hi ha una cançó que aconsegueix que plore com una criatura, i en aquest va ser amb el d"'El anillo de boda", que era exactament el que havia de ser". Nou temes que són un pont entre el Carlos de hui i la memòria d'aquelles cançons dels setanta que li van trencar l'ànima, amb les quals es retroba amb històries. “En els últims àlbums no hi havia tanta història, això no obstant, ací ho he tornat a recuperar, que la lletra de la cançó siga una història que es puga seguir de principi a fi.” Històries en les quals no entra la pandèmia, Goñi es va allunyar del món, de la seua guitarra i va decidir no escriure.

També et pot interessar

stats