Carles Alberola porta al Teatre Arniches d'Alacant una comèdia sobre el pas del temps en les parelles

Alberola ha explicat que Perquè t'estime, que si no... és "una declaració d'amor a totes aquelles parelles que han perdurat en el temps amb un pacte d'estima, generositat i renúncia abans que la convivència i l'avorriment ho enfosquisquen tot"

Moment de la comèdia de parelles 'Perquè t'estime, que si no...'
Moment de la comèdia de parelles 'Perquè t'estime, que si no...' / GVA

L'Institut Valencià de Cultura (IVC) oferirà al Teatre Arniches d'Alacant la seua producció Perquè t'estime, que si no..., escrita i dirigida per Carles Alberola, que parla sobre l'erosió que provoca el pas del temps en les parelles. Aquesta comèdia podrà veure's aquest divendres a les 20:30 hores a l'Arniches.

Sota la producció de l'IVC i amb un elenc artístic i tècnic netament valencià (Arantxa Cortés, Ramón Rodenas, Cristina García, Jaime Linares, Pilar Martínez i Joan Verdú), es reuneixen en escena per a donar vida a les tres parelles protagonistes d'aquesta trama.

Carles Alberola ha explicat que Perquè t'estime, que si no... és "una declaració d'amor a totes aquelles parelles que han perdurat en el temps amb un pacte d'estima, generositat i renúncia abans que la convivència, l'avorriment, les malalties i l'oblit ho enfosquisquen tot". "Quasi una utopia", ha afegit.

Alberola és actor, director, dramaturg i guionista, i compta amb una extensa i reconeguda trajectòria en la qual destaca el seu treball al capdavant de la companyia Albena Produccions.

També et pot interessar

stats