Carcaixent es reivindica com a bressol de la història citrícola valenciana

La I Setmana Cultural de la Taronja ofereix xarrades, exposicions, activitats infantils o degustacions

Fotografia del dia de la presentació del programa
Fotografia del dia de la presentació del programa / Ajuntament de Carcaixent

Arriba a Carcaixent (Ribera Alta) la I Setmana Cultural de la Taronja, on es podrà gaudir de xarrades, exposicions, activitats infantils, degustacions de suc i més activitats relacionades amb la història de la fruita, totes debades. El sector citrícola de Carcaixent ha sigut l’encarregat de l'organització, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la localitat.

Amb l’eslògan “Vine a conéixer l’origen. Vine a conéixer el teu bressol”, els carcaixentins conviden a redescobrir les nostres taronges i la seua història, així com conéixer les últimes tendències i innovacions en el cultiu d'aquest crític.

Aquest dissabte a partir de les 10:00 hores tindrà lloc l'obertura de la I Mostra de la Taronja, on l’actor, presentador i director Juanjo Prats farà un recorregut pel recinte i ens introduirà en la història, cultura i origen de la Mostra. Durant tot el dia es duran a terme activitats com el tast de taronges i mandarines, sucs o jocs infantils, fins a les 19:30 hores que començarà l’actuació de l’orquestra La Pato.

A més, diumenge a les 9:00 començarà la segona jornada de la Mostra amb la Ruta del Pinyol a la Taronja, al Centre Experimental Agrari de Carcaixent. Després, continuaran les activitats fins a les 14:00 hores que tindrà lloc la clausura de la setmana cultural.

També et pot interessar

stats