'La caravana de les flors' homenatja la lluita del col·lectiu LGTBIQ+ a Sant Miquel dels Reis

L’obra cerca fomentar el respecte a la diversitat d’identitat de gènere i orientació sexoafectiva

Representació de 'La caravana de les flors' a Sant Miquel dels Reis / À Punt NTC

Bramant Teatre representa aquesta nit l’última funció de La caravana de les flors al monestir de Sant Miquel dels Reis de València, una peça que homenatja les persones que “han lluitat i lluiten per desenvolupar la seua identitat i orientació sexual amb els mateixos drets”.

La producció mostra la necessitat de respectar la diversitat de la identitat de gènere i l'orientació sexoafectiva a través d’un llenguatge en clau d’humor que recorda el vodevil.

Instal·lada en el claustre sud del monestir, en aquesta caravana del segle XXI viatgen huit identitats diferents que comparteixen experiències personals i les del col·lectiu LGTBIQ+, així com les formes de relacionar-se amb els altres i amb un mateix.

La caravana pren com a referència La Barraca que va muntar Federico García Lorca amb Eduardo Ugarte i que va dur les arts escèniques als pobles durant la Segona República. 

Una experiència que la companyia vol fer reviure per a contar aquesta història en altres indrets del territori que han sigut escenari de la intolerància, com ho va ser Sant Miquel dels Reis.

També et pot interessar

stats