Els cantautors valencians reten homenatge a Luis Eduardo Aute

La musicalitat dels pobles mediterranis centra la programació del teatre El Musical de València dins de la Mostra Viva del Mediterrani.

Melomans, Mireia Vives, Borja Penalba, Ina Martí, Andreu Valor o Gisela, entre els artistes que han participat en este homenatge
Melomans, Mireia Vives, Borja Penalba, Ina Martí, Andreu Valor o Gisela, entre els artistes que han participat en este homenatge / Laura Ojeda

La cançó Giraluna va donar nom a l'homenatge a Luis Eduardo Aute que va tindre lloc al Teatre El Musical de València dins de la programació del certamen Mostra Viva del Mediterrani. Han sigut 90 minuts de música amb la participació, entre d'altres, de la cantant i pianista Mamen García; la compositora Olga Román i els integrants del mític grup madrileny Suburbanos, Luis Mendo i Bernardo Fuster. Els assistents han pogut gaudir d'una fusió de música en directe amb projeccions d'artistes que han volgut sumar-se a l'homenatge. Així mateix, també van participar en viu els cantautors Luis Pastor i Adolfo Celdrán, Alicia Alemany, Joan Isaac, Melomans, Mireia Vives, Borja Penalba, Ina Martí, Enric Murillo, Andreu Valor, Gisela i Natxo Mañó.

La musicalitat dels pobles mediterranis ha tornat a ser un dels atractius de Mostra Viva mitjançant aquesta trobada de música que, per segon any consecutiu, centra la seua activitat al barri marítim per excel·lència de la ciutat de València i té en el teatre El Musical el refugi principal de la seua programació.

Fins al pròxim 18 d'octubre, Mostra Viva tornarà a articular-se a través de diferents seus del Cap i Casal en una edició marcada per la pandèmia. “Volem posar en valor una cita en què el fonamental és la trobada de persones, d'artistes, de creadors i creadores, la trobada de les diverses cultures que banyen la Mediterrània, la mobilitat, l'intercanvi, la cooperació, la relació directa amb el públic, tot això es troba inevitablement afectat per aquesta crisi sanitària de la Covid-19”, assenyalen des de l'organització del certamen.

També et pot interessar

stats