La cantant Imogen Heap, doctora ‘honoris causa’ per Berklee València

L'artista independent, guanyadora de dos Grammy, és pionera en l'ús de la tecnologia per a apoderar artistes.

Heap ha rebut la distinció de mans del president de Berklee, Roger H. Brown, durant la cerimònia de graduació al campus de València
Heap ha rebut la distinció de mans del president de Berklee, Roger H. Brown, durant la cerimònia de graduació al campus de València / Europa Press

La cantant, compositora i productora britànica Imogen Heap, guanyadora de dos premis Grammy, ha rebut el títol de doctora honoris causa a Berklee València. Com a artista independent, ha sigut pionera a usar la tecnologia per a apoderar artistes, impulsant eines digitals que els ajuden en la carrera, incloent-hi un millorat sistema de pagaments i els mitjans per a adquirir els drets de la seua música.

A més, ha rebut dos graus honorífics pel seu treball revolucionari amb els guants MI·MU, uns guants portàtils que va dissenyar per a crear i interpretar música mitjançant el moviment i els gestos.

"No puc expressar amb paraules el que significa per a mi ser reconeguda amb aquest títol, ja que em sent molt afortunada podent fer el que m'agrada, treballant en projectes i cançons amb gent a qui vull, cada dia", ha destacat Heap després de rebre la distinció de mans del president de Berklee, Roger H. Brown, durant la cerimònia de graduació dels estudiants de màster al campus de València.

Heap ha escrit i ha produït quatre àlbums en solitari, a més de nombroses obres per a pel·lícules i sèries de televisió.

També et pot interessar