‘Cantando bajo la lluvia’ arriba a Les Arts en format teatre i amb pluja inclosa

Fins al 16 de juliol es podrà gaudir de l’adaptació d’una de les comèdies musicals més famoses de la història

Una de les escenes de 'Cantando bajo la lluvia', que s'interpreta aquests dies en el Palau de les Arts de València / À Punt NTC

Diuen que Gene Kelly rodà la icònica escena ballant amb el paraigua que dona nom a la pel·lícula Cantant sota la pluja amb 39 graus de febra, però ni això va impedir que passara a la història com un dels grans números del cine musical. Una comèdia que aquest dijous ha arribat al Palau de les Arts de València, amb pluja inclosa.

Fins a mil litres d'aigua cauran cada nit a l'escenari de Les Arts de València fins diumenge vinent. Aquest espectacle fa dos anys que roda per tot Espanya i a València es viuran les sessions més especials, les últimes, però amb la complexitat de sempre.

Zuhaitz San Buenaventura, que interpreta Don Lockwood, explica que la mítica escena és “una bogeria” perquè li entra aigua als ulls i a la boca, però reconeix que gaudeix molt interpretant-la. “Sentir que està plovent dins del teatre realment és màgic”, afirma. Fa setanta anys de l'estrena d'aquest musical que no s'emportà cap Oscar, però que atresora el millor premi de tots: continuar en l'imaginari del públic. Ara, a València, música en directe, un elenc de 25 persones i bona dosi d'humor.

L’actriu que fa de Lina Lamont, Mireia Portas, també disfruta molt amb la seua interpretació, especialment la part de portar algunes trames fins a l’extrem, perquè “quan la trenques la gent es pixa de riure”. Però no s’ha d’oblidar que malgrat haver passat a la història com a musical, Cantant sota la pluja és també una gran comèdia. 

També et pot interessar

stats