Les candidatures a la tercera edició dels Premis de l'Audiovisual València poden presentar-se fins setembre

Si les condicions sanitàries ho permeten, la cerimònia d'entrega dels guardons se celebrarà el 21 de novembre al Palau de les Arts de València.

Imatge d'arxiu de la gala de l'any 2019
Imatge d'arxiu de la gala de l'any 2019 / Europa Press

L'Institut Valencià de Cultura (IVC) i l'Acadèmia Valenciana de l'Audiovisual convoquen la tercera edició dels Premis de l'Audiovisual Valencià per a reconéixer el treball dels professionals valencians en pel·lícules, curts, sèries i videojocs.

Hi ha 24 categories i un premi d'honor. Les bases ja es poden consultar en el web de l'Acadèmia Valenciana de l'Audiovisual i estaran obertes fins al 20 de setembre. Si les condicions sanitàries ho permeten, la cerimònia d'entrega dels premis serà el 21 de novembre al Palau de les Arts de València.

Les categories inclouen els llargmetratges, els curtmetratges i les sèries, els documentals i la ficció, l'animació, la direcció, l'escriptura, les interpretacions, els premis tècnics per a les professions que intervenen en la producció d'un film, el muntatge, la direcció artística, el vestuari, el maquillatge, la il·luminació o la fotografia, i també un premi per al millor videojoc.

També et pot interessar

stats