La cançó 'No es mi culpa' de tres joves d’Alaquàs rep el premi #Noemtoqueselwhatsapp de l’IVAJ

L’organisme ha reconegut el treball musical en el Taller de Rap contra la Violència de Gènere

Fotografia de les joves el dia del lliurament del premi #Noemtoqueselwhatsapp
Fotografia de les joves el dia del lliurament del premi #Noemtoqueselwhatsapp / Ajuntament d'Alaquàs

L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ha premiat les joves Sandra Sevilla Arjona, Carlota García Pino i Carla San Nicolás Sánchez per la seua cançó 'No es mi culpa'. L’obra ha rebut el premi en la categoria de música de joves d’entre 14 i 17 anys del concurs #Nometoqueselwhatsapp de l’edició de l’any 2022. L'IVAJ ha reconegut el treball musical d’aquestes joves en el Taller de Rap contra la Violència de Gènere, que l’any passat va posar en marxa l’Ajuntament d’Alaquàs (Horta Sud).

El regidor de Joventut, Javi Antúnez, i la regidora d’Igualtat, Elena Álamo, van acompanyar les joves a arreplegar el guardó el diumenge 27 de novembre en un acte celebrat a la plaça de l’Ajuntament de València. A l’acte va assistir també el grup musical Nacidos de la Tierra, encarregats de la dinamització musical.

La cançó es va crear l’any 2021 en el Taller de Rap contra la Violència de Gènere, organitzat pels Departaments d’Igualtat i Joventut de l’Ajuntament d’Alaquàs. Les joves van participar en aquesta iniciativa creada amb l'objectiu d'elaborar un tema musical per a visibilitzar i reivindicar aquells aspectes que la joventut considera essencials per a avançar cap a una societat més justa i igualitària.

També et pot interessar

stats