Camilo Sesto ompli de nou el Teatre Calderón d’Alcoi

L'Institut de Cultura alacantí destaca la memòria de l’artista a través d’un llibre biogràfic escrit per Ramón Climent

Ramón Climent presenta el seu llibre 'Camilo Sesto. Ni àngel ni dimoni' al Teatre Calderón d'Alcoi
Ramón Climent presenta el seu llibre 'Camilo Sesto. Ni àngel ni dimoni' al Teatre Calderón d'Alcoi / À Punt NTC
15 de setembre 2022 - 21:46

El Teatre Calderón d'Alcoi ha penjat aquest dijous el cartell de complet en la presentació del llibre Camilo Sesto. Ni àngel ni dimoni, escrit per Ramón Climent, que ressalta l’important paper que ha tingut el vocalista com a major ambaixador d’aquesta localitat d’Alacant. 

A més de mostrar la publicació, editada per l'Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert, hi ha hagut un concert a càrrec del grup Els Dayson, amb els quals Camilo va començar a fer els seus primers passos musicals i una actuació del saxofonista Moisés Olcina.

La gala ha registrat un ple absolut d’admiradors del desaparegut cantant i compositor. També hi han acudit diversos representants polítics, com l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés; el president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón, i la vicepresidenta primera i diputada de Cultura, Julia Parra. 

"La Diputació no podia deixar passar l'oportunitat de reconéixer i plasmar la seua vida i trajectòria artística a través de les pàgines d'aquest excepcional llibre biogràfic, que ara posem a la disposició de tots els seus admiradors", ha dit Mazón en la seua intervenció en l'esdeveniment.

Amb el nou llibre, l'Institut de Cultura alacantí destaca la memòria de personalitats importants a través d'una col·lecció de biografies. En aquesta, s’homenatja Camilo Sesto com “un dels grans vocalistes i compositors espanyols de tots els temps, amb Ramón Climent com a narrador de la seua història".

El llibre es pot adquirir a partir d'aquest dijous a l'institut alacantí i a les principals llibreries d'Alcoi i Alacant.

També et pot interessar

stats