Callosa es trasllada a través d'un viatge místic al Regne de Navarra

Aquest cap de setmana comença una de les festes de moros i cristians més antigues de la Comunitat Valenciana.

Les festes duraran fins al 16 d'octubre
Les festes duraran fins al 16 d'octubre / Ajuntament de Callosa d'en Sarrià

La capitania d’Els Brell va traslladar ahir la vila de Callosa d'en Sarrià al Regne de Navarra a través d'un viatge místic pels boscos de la serra d'Aralar, on s'amaguen paisatges espectaculars i animals salvatges, fins a arribar a les portes d'un gran castell custodiat per les tropes navarreses.

La desfilada del bàndol de la creu va arrancar ahir, 13 d'octubre, de vesprada, amb els ‘nanos i gegants’ i pastoretes per a donar pas al boato de la banderera cristiana d'enguany, Maite Ronda, de la filada Pirates Tro, qui feia la seua aparició després de solcar els mars en una carrossa espectacular acompanyada per una criatura de les profunditats dels oceans.

 

Bruixots, llobes, druides, guerrers del nord a la caça de dracs ens van portar a través dels boscos fins a arribar a les portes de la fortalesa navarresa, que ens van submergir en una llegenda de cavallers i dracs de dos caps. El capità va fer la seua entrada al ritme de la marxa Virtute Cristiana, composta expressament per a ell per Miguel Sanchis Gregori l'any passat, quan va ser banderer.

També et pot interessar

stats