Calamaro torna als Concerts de Vivers per a presentar el seu disc ‘Cargar la suerte’

El resultat és un compendi de rock-and-roll, que la crítica ha situat entre els seus millors treballs, amanit amb la qualitat poètica de l’argentí.

Calamaro torna a seure darrere dels teclats elèctrics, aquest dimarts als Concerts de Vivers
Calamaro torna a seure darrere dels teclats elèctrics, aquest dimarts als Concerts de Vivers / Efe

Els Concerts de Vivers de la Gran Fira de València superen el seu equador aquest dimarts amb l’actuació del cantant argentí Andrés Calamaro, que torna a aquest escenari dels Jardins del Real huit anys després, per a presentar el seu disc Cargar la suerte.

El públic valencià tindrà l’oportunitat d’escoltar els nous temes del compositor de Buenos Aires. El resultat és un compendi de rock-and-roll, que la crítica ha situat entre els seus millors treballs, amanit amb la qualitat poètica de l’argentí. 

En aquesta ocasió, Calamaro torna a seure darrere dels teclats elèctrics i es fa acompanyar per Germán Wiedemar (piano), Martín Brun (bateria), Julián Kanevsky (guitarra) i Mariano Domínguez (baix). 

Durant el tour, els cinc han interpretat els temes nous, així com grans clàssics de l’argentí com (“Flaca”, “La parte de adelante” i “Estadio Azteca”) i de Los Rodríguez (“Mi Enfermedad”, “Me estás atrapando otra vez” o “Milonga del marinero y el capitán”).

La gira ha recorregut bona part del territori espanyol des del maig passat i farà la penúltima parada a València abans de traslladar-se a l'Amèrica Llatina a l’octubre.

El recinte obrirà les portes a les 19:30 hores i Calamaro actuarà a les 22:00 hores. Les entrades tenen un preu de 30 euros, més les despeses de gestió.

També et pot interessar

stats