CaixaForum València portarà al centre de l'Àgora sis exposicions

Les propostes van des de la reivindicació artística del tatuatge a l'aventura de l'arribada de l'home a la Lluna

CaixaForum València portarà al centre de l'Àgora sis exposicions / À Punt NTC

Des de la reivindicació artística del tatuatge a l'aventura de l'arribada de l'home a la Lluna. Són algunes de les propostes que aquesta temporada oferirà CaixaForum València, un centre que en poc més de tres mesos des de la inauguració, ja es presenta com un dels més visitats de la xarxa cultural de la Fundació La Caixa.

En la presentació de la programació cultural d'aquesta temporada dels centres CaixaForum, totes les mirades estaven dirigides a Álvaro Borrás, director del centre valencià. És el més nou i l'acollida ha sigut tan bona que en només tres mesos ha arribat a la xifra dels 300.000 visitants. "Evidentment, això és un suflé i baixarà, i estem pendents de veure què passa durant l'any o any i mig vinent, perquè ara sí que ve la prova de foc", ha assegurat Borrás. 

La prova és la programació de la temporada que portarà al centre de l'Àgora sis exposicions que van des de l'aproximació artística als tatuatges a una panoràmica del còmic occidental o un recorregut científic sobre l'arribada de l'home a la Lluna amb l'expedició Apol·lo 11. "L'oferta cultural i l'oferta d'activitats és molt eclèctica. El que pretenem és captar tota mena de públic", ha apuntat Borrás. 

També et pot interessar

stats