C. Tangana, Luz Casal, Sabina i Leiva actuaran en la gala dels Goya a València

La catifa roja de la cerimònia podrà veure's en realitat virtual a través de Meta

Imatges d'arxiu de Leiva, C. Tangana i Joaquín Sabina
Imatges d'arxiu de Leiva, C. Tangana i Joaquín Sabina / Shutterstock

C. Tangana, autor d'El Madrileño, l'àlbum més venut a Espanya el 2021, actuarà en la gala de la 36a edició dels Premis Goya, que se celebrarà al Palau de les Arts de València aquest dissabte. El cantant, productor i compositor madrileny, guanyador de tres Latin Grammy i nominat a un Grammy, cantarà en directe al costat de l’artista catalana Rita Payés.

Els seus noms se sumen als anunciats fa uns dies de Luz Casal i Joaquín Sabina, que, acompanyat de Leiva, pujarà per primera vegada a un escenari des de l'accidentada actuació en el WiZink Center de Madrid, el 12 de febrer del 2020.

La gala començarà amb un número musical protagonitzat per les actrius i cantants Bebe –Goya a la millor cançó original per "Tiempo pequeño", de la pel·lícula La educación de las hadas–, Jedet –Premi Ondas pel paper en la sèrie Veneno– i Cristina Castaño, que ha participat en musicals com Fama i Cabaret.

També actuarà el duo còmic Pantomima Full, format per Alberto Casado i Rober Bodegas. Molt populars en xarxes socials, tots dos van començar com a guionistes col·laboradors en el programa Sé lo que hicísteis... i ara triomfen amb esquetxos i el seu espectacle. 

La catifa roja podrà veure's en realitat virtual a través de Meta

La catifa roja es veurà en realitat virtual a partir de les 20:00 hores a través de Meta i d'un Facebook Live des de la pàgina dels Premis Goya. A través d’Horizon Venues, una experiència social disponible per a Meta Quest, els cinèfils podran veure amb detall com desfilen per la catifa roja actors i directors a través d'una experiència immersiva en realitat virtual.

Un set especial servirà de preàmbul d'entrada a la cerimònia, on el fotògraf Pape Waisman retratarà els guanyadors i convidats, imatges que es podran veure en el compte d'Instagram de l'Acadèmia de Cine.

També et pot interessar

stats