C. Tangana, Lola Índigo, Nil Moliner i Bad Gyal, caps de cartell de l’Arenal Sound de 2022

El festival, del qual es van esgotar les entrades per a l’edició de 2020, posarà a la venda diumenge una quantitat d'abonaments "molt limitada"

Cartell de l'Arenal Sound per a l'edició de 2022
Cartell de l'Arenal Sound per a l'edició de 2022 / Arenal Sound

Els tradicionals festivals de música de l’estiu, cancel·lats durant dos anys consecutius per la crisi sanitària, ja es preparen per a reprendre l’activitat al 2022. El primer que anuncia el cartell per a la pròxima edició ha sigut l’Arenal Sound, que se celebrarà del 2 al 7 d'agost de l’any que ve a Borriana (Plana Baixa). 

El cartell l’integren fonamentalment artistes nacionals de música urbana com C. Tangana,  Lola Índigo, Bad Gyal, Omar Montes, Rvfv, Maikel Delacalle i el valencià Zzoilo, que triomfa en les llistes d’èxits d’Espanya i l'Amèrica Llatina amb el seu èxit "Mon Amour", on col·labora amb Aitana

També destaca l’actuació del raper porto-riqueny Ñego Flow i la del duo de discjòqueis belga Dimitri Vegas & Like Mike. Però l’Arenal Sound no perd l’essència més pop amb artistes i bandes consolidades en el panorama nacional, com Nil Moliner, Carlos Sadness, La Oreja de Van Gogh, Dani Fernández o Arnau Griso. 

Diumenge eixirà a la venda un nombre “molt limitat” d’abonaments

El festival va penjar el cartell de sold out a les poques hores de traure a la venda els abonaments per a l’edició de 2020. Però l’organització ha anunciat que posarà a la venda aquest diumenge a les 12 hores una quantitat d'abonaments generals "molt limitats", a un preu des de 39,95 euros.

També et pot interessar

stats