Es busquen DJ per a la nit de Cap d’Any

La pandèmia ha canviat el panorama dels punxadors de música i, de cara a aquest dissabte, la demanda ha superat l’oferta

Es busquen DJ per a la nit de Cap d’Any / À Punt NTC

Després de dos anys de pandèmia sense festes ni aglomeracions de gent, la música el sector dels DJ ha patit molt. Tant que ara molts locals s'han quedat sense DJ i, de cara a la nit de Cap d’Any, la demanda ha superat l'oferta i els DJ professionals estan molt cotitzats.

Davant de la falta de bons punxadors de discos, molts locals optaran aquest dissabte per fer playlists, la llista de cançons de tota la vida, per tal de no quedar-se sense amenització musical per a la festa.

À Punt ha parlat amb la DJ Tania Bayo, filla del mític Ximo Bayo, que diu que ella no prepararia mai una playlist per a una sala perquè és “molt exclusiva” i té els seus temes clau per a les seues sessions. Mentre que el DJ de Palau Alameda, Borja Palacio, explica que els punxadors de música van adaptant la seua sessió a la resposta del públic, mantenint un estil de música que funciona o passant una cançó que veuen que no agrada, i això no es pot fer amb una llista de cançons.

També et pot interessar

stats