Busquen 700 extres per a una producció de ciència-ficció que es rodarà a València

Es tracta d’una sèrie nord-americana que recrearà èpoques futuristes

Cues per a presentar-se al càsting / À Punt NTC

València torna a convertir-se en un gran plató de rodatge. Aquest dimecres ha començat el càsting per una sèrie americana. I els responsables de la producció busquen 700 extres per a una sèrie de ciència-ficció que es rodarà a València durant tres setmanes. El rodatge està previst entre els mesos de març i abril.  

Els candidats que s’han presentat aquest dimecres al càsting s'han hagut d’armar de paciència, ja que hi havia almenys dues hores de cua. La producció busca, en concret, persones d’entre 18 i 90 anys, de diversos orígens i ètnies. També gent gran, de mitjana edat i joves amb diferents looks i pentinats moderns. Fins i tot persones atlètiques per a fer de soldats.

Es tracta d’una sèrie nord-americana que recrearà èpoques futuristes. La ciutat de les Arts i les Ciències sembla l’escenari ideal, on ja es va gravar Tomorrowland. El secretisme és total, no se sap el títol ni la plataforma on s’emetrà. I posats a imaginar, alguns participants reconeixen que els agradaria que fora Star Wars

També et pot interessar

stats