'Ni bruixes ni princeses', cicle de conferències amb motiu del dia de la dona

Cada dimecres de febrer i dos dimecres de març a les biblioteques de València.

\'Ni bruixes ni princeses\', cicle de conferències amb motiu del dia de la dona
'Ni bruixes ni princeses', cicle de conferències amb motiu del dia de la dona

La Xarxa de Biblioteques Municipals de València acollirà tots els dimecres de febrer i dos dimecres de març el cicle de conferències 'Ni bruixes, ni princeses', emmarcat en les activitats del Dia de la Dona.

La iniciativa està promoguda per l'associació per a la igualtat de gènere en la cultura Clàssiques i Modernes amb la col·laboració de la Regidoria d'Acció Cultural de l'Ajuntament de València, i que forma part del programa Biblioteques en Igualtat amb el qual es pretén "recuperar i visibilitzar el coneixement d'autoria femenina".

'Ni bruixes ni princeses' és un projecte de caràcter nacional que disposa del suport del Ministeri de Cultura a través del Pla de foment de la lectura i que entén que "les biblioteques són sòcies estratègiques per al compliment de l'Agenda 2030 i la implementació dels objectius de desenvolupament sostenible (ODS)".

Les coordinadores del cicle de conferències, Marina Gilabert i Rosa Mª Rodríguez Magda, han explicat que el cicle "rescata dones que es van rebel·lar i van empunyar la seua vida des del timó de la llibertat, i que van tractar d'escapar dels motles imposats".

També et pot interessar

stats