Borriana oferirà quatre funcions de teatre en el cementeri per Tots Sants

Els veïns de la localitat podran veure l'obra 'Nuei d'Almetas. Nit d'ànimes i espantacriatures', a càrrec de Bambolina Teatre

Cementeri de Borriana (Plana Baixa)
Cementeri de Borriana (Plana Baixa) / Ajuntament de Borriana

El cementeri municipal de Borriana comptarà enguany per primera vegada amb la representació d'una obra de teatre el dia 1 de novembre, dia de Tots Sants, amb quatre funcions que es duran a terme en quatre punts diferents d'aquesta ubicació.

Així ho ha avançat el regidor delegat encarregat de la gestió del cementeri del municipi de la Plana Baixa, Hilario Usó. L'edil ha explicat que des de les 12:30 hores el veïnat podrà presenciar quatre funcions successives de quinze minuts cadascuna de l'obra Nuei d'Almetas. Nit d'animes i espantacriatures, a càrrec de Bambolina Teatre, en quatre punts del fossar municipal.

La primera sessió començarà a les 12:30 h sota el templet del cementeri nou. A continuació la funció es traslladarà a l'entrada de la Barraca; la tercera tindrà lloc davant de la tomba de Jaime Chicharro i, finalment, l'última es realitzarà davant de l'església del recinte.

Usó ha indicat que l'Ajuntament disposarà cadires, preferentment per a les persones que tinguen dificultats de mobilitat. A més ha recordat que s'oferirà un operatiu els dies 29, 30, 31 i 1 de novembre, a fi de garantir que el desplaçament de les persones al cementeri siga el més segur possible.

També et pot interessar

stats