Borja Penalba estrena "Viu", l’avantsala del seu primer àlbum en solitari

El cantautor presentarà el 10 de desembre el disc Giròvag en un gran concert al Teatre Principal de València

Borja Penalba en la presentació del senzill 'Viu'
Borja Penalba en la presentació del senzill "Viu" / Anna Munujos

Borja Penalba s’estrena en solitari. Aquest dimarts ha publicat en les plataformes digitals el senzill "Viu", preludi del que serà el primer àlbum “sense compartir nom” en una portada, Giròvag. A més, el cantant i compositor ja ha anunciat que presentarà el disc en un concert de gran format el pròxim dia 10 de desembre al Teatre Principal de València.

Fa més de trenta anys que Penalba es dedica a la música, tant des dels estudis de gravació com des dels escenaris. Ha enregistrat discos i ha fet gires al costat de Feliu Ventura, Miquel Gil, Lluís Llach i d’Obrint Pas, entre molts d’altres, i en els últims deu anys ha compartit camí amb Maria del Mar Bonet i amb Mireia Vives

Fa just un any, Borja Penalba i Mireia Vives avançaven als micròfons d’À Punt Notícies que volien començar projectes per separat en 2023, tot i que primer farien una gira de comiat, sota el nom "Punt i a part". 

Ara, per primera vegada, Penalba presenta aquest disc en primera persona, “on es despulla” i on la seua veu i guitarra “alcen el vol i són les protagonistes”, assegura en un comunicat. “Com els monjos rodamons que vivien aliens a les normes dels monestirs, l’ànima de giròvag que sempre era dins el músic ha quedat al capdavant per a començar aquest viatge de principi definit i de final incert”, manifesta.

També et pot interessar

stats