La bona cuina se cita en Mediterránea Gastrónoma

Per Fira València passaran fins dilluns referents com Quique Dacosta, Ricard Camarena, Begoña Rodrigo o Susi Díaz

VÍDEO | La bona cuina se cita en Mediterrània Gastrònoma

Mediterránea Gastrónoma ha iniciat aquest diumenge a Fira València la seua edició més especial, amb accés restringit i retransmissió per streaming de molts dels actes que s'hi han organitzat.

Es tracta d'un congrés gastronòmic de cuina, producte i gastronomia que vol retre homenatge al sector de l'hoteleria i la producció agroalimentària, i a totes les persones que en formen part.

L'esdeveniment acaba el dilluns 9 de novembre a les 18:00 hores. Per un dels set espais del congrés, la cuina central, passaran les figures més destacades de la cuina valenciana: Quique Dacosta, Ricard Camarena, Susi Díaz, Begoña Rodrigo, Kiko Moya, Miguel Barrera o Alberto Ferruz, entre altres.

Disseny, gastronomia i solidaritat

Una novetat d'aquesta edició serà la col·laboració de Mediterránea Gastrónoma amb València Capital Mundial del Disseny 2022. Amb aquesta col·laboració, es vol posar el focus en els sectors hoteler i productor que compten amb dissenyadors professionals per a reforçar el valor del producte.

A més, per tercer any consecutiu, la CEAR (Comissió Espanyola d'Ajuda al Refugiat) i Mediterránea Gastrónoma uneixen esforços per a visibilitzar la realitat de les persones refugiades a través de la iniciativa "Acull un Plat".

També et pot interessar

stats