Bob Pop: “Contar-nos és una forma de fer-nos visibles i protegir-nos també entre nosaltres”

L’escriptor i periodista ha visitat À Punt per a presentar el seu llibre i la seua sèrie de televisió

Entrevista a Bob Pop / À Punt NTC

L’escriptor i periodista Roberto Enríquez, més conegut com a Bob Pop, ha visitat À Punt aquest matí per a presentar Mansos, una novel·la que acaba de publicar i parla de l'homofòbia, el bullying i de la incomprensió.

També ens ha parlat de, Maricón perdido, una sèrie de televisió inspirada en la seua infantesa i joventut que fa poc que s’ha estrenat i ha tingut una gran acollida entre el públic.  

En ella conta una història molt personal i íntima, ha explicat, però considera que, malgrat això, transcendeix perquè tot el món es pot identificar amb les situacions que viu el seu personatge al pati del col·legi. 

Es tracta d’una ficció molt real que vol aportar ferramentes, obrir ments i fer trontollar a qui no sap què és això del respecte cap als altres.

Pel que fa a l’onada de crims masclistes i agressions homòfobes dels últims mesos, ha assenyalat que tant el moviment feminista com l'LGBTIQ+ estan intentant canviar les coses i cada vegada estan més prop, cosa que està portant la gent a gestionar el seu odi d’una forma molt agressiva. 

Així i tot, assegura, aquests moviments no es poden permetre que els tornen a invisibilizar. “Contar-nos és una forma de fer-nos visibles i protegir-nos també entre nosaltres”, postil·la. 

També et pot interessar

stats