Bob Dylan clausura a València la seua gira espanyola

És la quarta vegada que el músic nord-americà actua en la ciutat.

VÍDEO | Bob Dylan clausura a València la seua gira espanyola

El músic nord-americà Bob Dylan clausura aquest dimarts la seua gira espanyola amb un concert a la Plaça de Bous de València. Després de recórrer set ciutats espanyoles amb la seua gira internacional Neverending Tour, que va començar l’any 1988, Dylan torna a actuar per quarta vegada a la ciutat. 

En l’últim quart de segle, la seua música ha nascut de rastrejar la memòria musical nord-americana. Blues pantanós, blues elèctric de Chicago, folk o swing són alguns dels gèneres musicals que ha anat embastant i donant forma en la seua veu durant tot aquest temps. Tot i això, ara el músic està obsessionat amb el conegut com a Great American Songbook, que busseja en el jazz i el rhythm-and-blues clàssics.

Amb més de mig segle d’activitat artística i la característica forma de combatre el seu mite atenent només les seues passions i obsessions personals, Dylan continua sent una icona cultural extraordinària. Amb un repertori que ha anat variant al llarg del temps, el músic recorrerà la seua extensa discografia, sense oblidar alguns dels seus grans èxits, considerats ja himnes i patrimoni de la cultura històrica musical.

També et pot interessar

stats