El bo cultural acaba en la revenda

Molts joves estan revenent les compres, més barates en Internet

El bo cultural acaba en la revenda / À Punt NTC

El bo cultural del Ministeri de Cultura acaba en la revenda. Són 400 euros perquè els joves els gasten en museus, llibres, teatre o videojocs, però s’ha convertit en un negoci. Molts d’ells estan revenent les compres d'una manera més barata en Internet i des del departament que dirigeix Miquel Iceta adverteixen que és un delicte. 

Si donem una ullada als webs de compravenda podem trobar anuncis com videojocs nous 20 euros més barats que en la tenda. A més, reconeixen en el text que s’han beneficiat del bo cultural i el que volen són diners. 

El bo cultural del govern no dona diners sinó una targeta virtual per a gastar en cultura. Per a aconseguir efectiu revenen el que compren. En concret, disposen de 200 euros per a espectacles, 100 per a plataformes i 100 més per a llibres, discos i videojocs. 

Des del Ministeri de Cultura diuen que no tenien constància que açò estiguera passant, però adverteixen que aquests tripijocs d'adolescents els poden eixir cars. Picardia amb un bo que a la Comunitat Valenciana han sol·licitat més de 32.000 joves. 

També et pot interessar

stats