Les biblioteques públiques d’Alacant conviden a tindre cita a cegues amb llibres

Volen aprofitar Sant Valentí perquè els usuaris i usuàries descobrisquen nous gèneres literaris

Llibres embolicats per a regal esperant que algu se'ls emporte a casa / À Punt NTC

Les deu biblioteques municipals de la ciutat d'Alacant han volgut pegar-li la volta a la celebració de Sant Valentí oferint a les persones que acudien als seus centres un préstec sorpresa de llibres, a manera de cita a cegues amb la literatura.

Per a participar en aquesta iniciativa només cal anar a la biblioteca de més prop i triar un llibre de la prestatgeria on estan embolicats per a regal. La idea és que el trien per l’embolcall i, en arribar a casa, descobrisquen quin llibre és i de quin gènere literari, com explica la regidora de Cultura, Nayma Beldjilali. D’aquesta manera, descobriran nous gèneres literaris i noves lectures que potser d’una altra manera no haurien escollit mai.  

La iniciativa ha captivat la ciutadania des de primera hora del matí i totes les persones que hi han participat estaven desitjoses d’obrir el paquet i descobrir quin llibre els havia tocat. De fet, més d’un i més d’una no han pogut resistir-se i l’han obert a la biblioteca, sense esperar-se a arribar a casa.

També et pot interessar

stats