Benicàssim obri les portes de Vil·la Elisa per a acollir una exposició de Picasso

L'entrada a la mostra és lliure, amb aforament limitat i estarà disponible durant tot el mes d'agost.

Una visitant gaudeix de l'exposició a Vil·la Elisa
Una visitant gaudeix de l'exposició a Vil·la Elisa / Víctor Vidal

El palauet Vil·la Elisa, a Benicàssim, obri aquest divendres les seues portes per acollir l’exposició “Picasso. El taller de la Californie”, que reuneix l'obra gràfica realitzada pel pintor en la seua mansió de Canes (França).

La mostra recrea el taller al qual va treballar Picasso des de 1955 fins a 1960, una època considerada com una de les més felices de la seua vida i en la qual va conviure amb Jacqueline Roque, segona dona de l’artista.

El punt de partida de la mostra són els 40 dibuixos realitzats per Pablo Picasso al seu taller. La sèrie va acompanyada de la projecció de fotografies del pintor i el seu espai creatiu, realitzades pels fotògrafs Edward Quinn i Lee Miller, al costat d'escrits d’artistes que constaten els cinc anys d'estada a la vil·la francesa.

El singular marc arquitectònic de Vil·la Elisa recorda el de la vil·la de la Californie, construïda al voltant del 1920, i l'espai i la llum són elements compartits amb el palauet municipal situat al passeig de Pilar Coloma del municipi coster.

L'entrada és lliure, amb aforament limitat i durant tot el mes d'agost el veïnat i els visitants tindran l'oportunitat de veure la mostra. L'horari d'obertura de la mostra serà de dilluns a diumenge de 18:00 a 21:00 hores.

També et pot interessar