Benicàssim es converteix en la capital del millor blues

La huitena edició del festival ofereix l’actuació de 15 grups que venen dels Estats Units, com Southern Avenue o Earl Thomas & Travellin’ Brothers.

Conegut a tot el món com The Blues Ambassador (l’Ambaixador del Blues), Earl Thomas actuarà aquest dissabte a Benicàssim
Conegut a tot el món com The Blues Ambassador (l’Ambaixador del Blues), Earl Thomas actuarà aquest dissabte a Benicàssim

Benicàssim, a la Plana Alta, es converteix, a partir d’aquest divendres, en l’escenari de la millor música blues amb una nova edició del Benicàssim Blues Festival, que oferirà fins al diumenge concerts gratuïts en els principals carrers i places del municipi amb més festivals musicals de la Comunitat Valenciana.

El duo castellonenc Bluet, s’encarregarà d’obrir el festival pel qual desfilaran 15 grups nacionals i internacionals. Des dels Estats Units, epicentre de la música blues, arriben Southern Avenue, Earl Thomas & Travellin’ Brothers i Shanna Waterstown Band, mentre que des de França actuaran Alexis Evans Sextet i Jessie Lee & The Alchemists. Altres grups destacats són Noa Voll Damn and The Hell Drinkers, Tòfol Martínez Blues Band o Shanna Waterstown Band, entre altres.

Un altre dels punts clau d’aquesta huitena edició tornarà a passar pel Paella & Blues amb l’actuació de Walkin’ Roots i Jessie Lee & The Alchemists. També hi haurà moment per al Vermut & Blues de la mà de Méter Band o de Tardeo & Blues amb Leya & The Gentlemen.

A més, conferències, com la de Llegendes urbanes del rock, de José Luis Martín, una exhibició de claqué, mercat de discos de vinil i activitats perquè els menuts s’endinsen en aquest estil de música, com l’espectacle de Méter o el taller per a pintar camisetes.

També et pot interessar