Les belleses del foc d’Alacant visiten À Punt

Belén Mora i Inés Llavador han convidat la ciutadania a viure la festa i seguir-la als mitjans públics

Les belleses del foc visiten À Punt Mèdia / À Punt NTC

L’agenda de Belén Mora i Inés Llavador, belleses del foc d’Alacant, s’intensifica a dues setmanes de la plantà de les fogueres. Aquest dimecres han fet parada a les instal·lacions d’À Punt a Burjassot (Horta Nord), on han convidat la ciutadania a viure una festa que ja calfa motors per viure els actes principals.

En els estudis de televisió els esperava sessió de fotos i gravació de les promocions, en què han convidat a seguir les fogueres als mitjans públics. “L’ofrena és un acte que sempre visc amb molt d’afecte i enguany serà molt especial”, ha defés Mora. Sobretot, la plantà, l’inici que tant esperen a Alacant. 

Inés i Belén han recopilat imatges i moments d’aquests mesos que duen en el càrrec, que han assegurat que per a elles són molt emocionants i les ha unides “com a germanes”, en paraules de Llavador. Les belleses han conegut també la redacció d’informatius.

Alfred Costa, director general d’À Punt, ha afirmat que ara “ens toca a nosaltres tornar-vos la visita, i per això baixarem a cobrir les vostres festes”. Una cita per Sant Joan en la qual elles esperen a tot el món amb els braços oberts i moltes ganes de gaudir. “Esteu tots convidats”, han assegurat. 

També et pot interessar

stats