Batman vola fins al Saló del Còmic de València

El Saló dedicarà una exposició a la historieta que va crear Paco Roca, que situa el Cavaller Fosc a Benidorm

Il·lustració de Batman de Paco Roca
Il·lustració de 'Batman' de Paco Roca / Europa Press

L'editorial ECC Edicions ha fet pública la seua participació en el Saló del Còmic de València amb un gran expositor de 200 metres quadrats en els quals la presència de l'home ratpenat es farà patent, coincidint amb l'estrena de la pel·lícula The Batman el 4 de març. Així, hi haurà autors de renom, cosplayers i una exhibició de vestits oficials.

En col·laboració amb la distribuïdora Warner, l'editorial ha organitzat una exposició sobre la historieta que va crear el valencià Paco Roca per a l'àlbum col·lectiu Batman: The World, en la qual va situar el Cavaller Fosc a Benidorm en una insòlita aventura. També hi haurà obsequis exclusius del superheroi per als clients que compren a l'estand durant la mostra, que tindrà lloc del 4 al 6 de març a Fira València.

Tampoc faltaran els autors que des d'Espanya han ajudat amb el seu treball i talent al fet que l'univers de Batman siga el que és hui, com Álvaro Martínez Bueno. Per les seues mans han passat sèries tan mítiques com Detective Comics, Justice League Dark, Batman & Robin Eternal i Aquaman. Actualment, aquest autor exclusiu de DC està al capdavant de la sorprenent The Nice House on the Lake, cocreada al costat de James Tynion IV, un referent del còmic nord-americà.

Per l'expositor també passarà Jorge Fornés, l’obra del qual inclou la sèrie Batman i nombrosos actes. Està acostumat a treballar amb els guionistes més importants del mercat nord-americà i el seu talent esguita nombrosos personatges, com la seua sèrie Rorschach, de l'univers Watchmen.

Un altre dels participants en el Saló del Còmic serà Jesús Merino, autor de llarga trajectòria per les mans del qual han passat sèries de Batman, Superman i Wonder Woman. També Jorge Jiménez, autor granadí que al setembre va publicar La Guerra del Joker. Actualment treballa al costat del guionista Scott Snyder (Batman) en la nova etapa de la Lliga de la Justícia.

El públic podrà acostar-se encara més a l'univers de Batman gràcies als cosplayers que durant tot el cap de setmana estaran presents pels corredors. I sobretot, gràcies a la mostra de la col·lecció de vestits oficials de Batman Arkham i Robin, per gentilesa de Kryptonia Collectibles.

També et pot interessar