Barbie destrossa la taquilla superant els mil milions de dòlars

La pel·lícula ha recaptat ja 459 milions als Estats Units i altres 572 milions a la resta del món

Barbie, pel·lícula
Ryan Gosling i Margot Robbie, en un fotograma de 'Barbie' / Warner Bros.

La nina més icònica de tots els temps continua despertant passions i batent tots els rècords possibles. Des de la seua estrena fa més de dues setmanes, la pel·lícula Barbie ja ha superat els mil milions de dòlars de recaptació, segons ha anunciat en un comunicat de Warner Bros Pictures. En total, el film ha venut 1.031 milions de dòlars, xifra que ha confirmat la firma d’anàlisis de mitjans Comscore.

"Com a caps de distribució, no és habitual que el rendiment d’una pel·lícula ens deixe sense paraules, però Barbie ha polvoritzat les nostres previsions més optimistes", han explicat Jeff Goldstein, president de distribució nacional de Warner Bros Pictures, i Andrew Cripps, president de distribució internacional de la companyia.

La pel·lícula, dirigida per l’escriptora i directora nominada a l’Oscar Greta Gerwig i amb Margot Robbie i Ryan Gosling en els papers de Barbie i Ken, envia la famosa nina de Mattel a una aventura des de la terra de Barbie al món real.

La venda d’entrades de Barbie s’ha situat en segon lloc enguany només per darrere de Super Mario Bros. La pel·lícula, que es va estrenar a l’abril i va recaptar un total de 1.357 milions en taquilla.

També et pot interessar

stats