La banda de Borriana El Último Ke Zierre celebra el seu 35 aniversari

Amb més de trenta concerts durant l'any i una gira per Sud-amèrica, el grup ha penjat el cartell de complet a Mèxic, Costa Rica i Colòmbia

Imatge de la banda en un concert ple a Llatinoamèrica / À Punt NTC

La banda de Borriana (Plana Baixa) El Último Ke Zierre celebra enguany el seu 35 aniversari. Acaben de tornar de la gira per Sud-amèrica i han obert a À Punt les portes del seu estudi d'assaig per a contar-nos l'experiència.

Trenta-dos grans concerts a l'esquena enguany i una gira que ha portat la banda a penjar el cartell de complet als escenaris de Mèxic, Costa Rica i Colòmbia. Una experiència que va començar el 2005 i que es repeteix cada any. Segons el cantant, Robert Aragonés, van començar a tocar lluny de casa, a Llatinoamèrica, perquè “la seua discogràfica tenia seu a Mèxic”.

Els integrants afirmen disfrutar en els directes i es deixen la pell damunt dels escenaris. Lletres i melodies que coneixen diferents generacions. Aragonés afirma que “ja són 35 anys pegant patades pel món i molts discs al llom”.

Per la seua part, Òscar Abella, guitarrista de la banda, opina que “encara estem ací perquè veus en primera fila gent de dènou anys i de cinquanta. Mentre veus gent jove en primera fila i cantant les teues cançons, tens ganes de continuar”. La calor del públic, d'ací i d'allà, fa que aquests músics de la Plana Baixa es plantegen un llarg futur musical.

També et pot interessar

stats