Quina banda agafarà el relleu de Zoo als escenaris?

Abans d'ells, La Gossa Sorda, Obrint Pas o La Raíz pararen per a encetar altres projectes

Quina serà la banda que agafe el relleu de Zoo als escenaris? / À Punt NTC

La nit ha sigut llarga per als milers de seguidors de Zoo que, encara a hores d'ara, tracten d'assimilar l'adeu de la banda de Gandia. La notícia s'escampava per les xarxes i sumaven titulars en premsa, alhora que la venda d'entrades de la gira d'acomiadament creixia de manera exponencial. En À Punt ens preguntem què passarà amb l'escena musical valenciana ara.

La moneta havia fet cim, però encara no n'érem conscients. L'endemà del senzill gest de Panxo encara aborrona més. El vídeo de l'adeu supera el milió de visualitzacions. No són els primers que deixen orfes la seua legió. La Gossa Sorda, Obrint Pas o La Raíz pararen per a encetar altres projectes o, simplement, viure. "El camí de la música té coses boniques, però també altres que no: molts sacrificis, propis i els que ha de fer la teua gent", ha dit Àrtur Martínez, cantant de La Fúmiga.

"Darrere dels grups hi ha persones que tenen vides i necessitats, que van canviant, i arriba un moment en què has de fer altres coses", ha explicat Sandra Monfort, cantant de Marala. Precisament Monfort va ser apòstol al sopar més llépol i va formar part de l'èxtasi viscut al Wizink de Madrid i al Sant Jordi de Barcelona. Afirma que també es queda òrfena, però obri la porta a les noves veus valencianes.

Mentre n'apareixen, un any amb deu concerts per als quals les entrades volen. És cert, ja ho advertiren, que no buscaven la fama, sinó la vida. Però les cites de Madrid i Múrcia ja han esgotat els bitllets.

També et pot interessar

stats