El ball s'alia amb el flamenc simfònic

El micromecenatge ha fet possible el primer àlbum discogràfic del compositor Óscar de Manuel. 

El ball s'alia amb el flamenc simfònic / À Punt NTC

Durant el confinament, el ballarí valencià Albert García Saurí es va fer viral per eixir a tirar el fem i aprofitar per a fer una coreografia improvisada. Gràcies a això, Óscar de Manuel, compositor de flamenc, li va demanar que ballara per al vídeo del seu primer àlbum. 'Con cierto duende' és el disc que ha vist la llum gràcies al micromecenatge. 

Fins i tot la BBC va immortalitzar Albert, el ballarí valencià que anava a tirar el fem en ple confinament i, ballant ballant, va acabar en la llista de favorits de Naomi Campbell. En l'actualitat, té companyia pròpia, però al centre del Carme de València, ens explica que la faena no li ha plogut. Tampoc l'ha ajudat la pandèmia. Però gràcies al ball improvisat i reivindicatiu, Óscar de Manuel, compositor i flautista flamenc, el va fitxar per al seu primer àlbum de flamenc simfònic. 

El micromecenatge ha fet possible 'Con cierto duende'. I al fil de la partitura d'Óscar de Manuel i el violoncel de Clara Dolç es lligen els moviments d'aquest coreògraf de la companyia de dansa contemporània eLeCeDe.

També et pot interessar

stats