Bad Gyal ompli la plaça de bous de València per a presentar 'La Joia'

La cantant, compositora i actriu catalana, que fusiona diversos estils, mobilitza tota una generació amb l'estilisme i la música

Bad Gyal presenta 'La Joia' a València

Icònica, la reina del reggaeton i del trap, una deessa de la música coneguda pel seu estilisme. Així descriuen Bad Gyal els milers de joves que han fet cua a les portes de la plaça de bous de València per a veure en directe aquesta cantant, compositora i actriu, que fusiona diversos estils.

Li diuen Alba Farelo, és catalana i ara està de gira per a presentar el seu primer disc, La Joia. Un primer àlbum que arriba després de huit anys parint temes que beuen del carrer, amb rimes escrites per ella mateixa, un ús desacomplexat de l’autotune i una actitud inconfusible que l'han encimbellat com una de les artistes urbanes més influents del panorama. 

Bad Gyal és les artistes urbanes més influents del panorama
Bad Gyal és les artistes urbanes més influents del panorama / Europa Press

Amb molt de blinblin va brillar Bad Gyal en una plaça de bous de gom a gom amb el xou més gran que l’artista havia preparat fins a la data, 'La Joia - 24 Karats Tour', i que va presentar fa dos mesos al Palau Sant Jordi de Barcelona. L’esperada parada valenciana arriba una setmana després del doble concert fent ple en el WiZink Center de Madrid.  

L'artista és més desconeguda per als fills de les generacions Baby Boom i X, però amb els seus temes musicals atrau ordes de seguidors nascuts després dels 90. Durant la vesprada es van formar enormes cues per a veure-la en concert, també algun pare i mare acompanyant els més menuts, que veien emocionats els assajos a través de la tanca d'entrada.

El “pussy que mana”, com ella es defineix, va arrancar el xou enfundada en un minivestit de tirants i serrells platejats per a fer embogir el públic amb els temes de l'últim àlbum. "La que no se mueva" o "Sin carné" van passar el testimoni a "Hookah", una de les cançons més icòniques, i a "Tremendo culón", que la barcelonina no es va cansar de moure acompanyada del seu equip de ball durant les més de 35 cançons que va portar a València. 

“Vos les sabeu totes”, va dir una còmplice Bad Gyal a les fans, que corejaven eufòriques tots els temes, entre els quals també van estar l’incombustible "Flow 2000", en versió remix, o "Yo sigo igual", una cançó que Alba va dedicar a la seua germana Paula, "que m’està veient".  Des d’himnes com "Zorra", "Blin blin", "Pussy" o "Su payita", Bad Gyal va volar fins a "Nueva York" sense oblidar de fer el ja mític passeig de diva, abric de pèl blanc inclòs. 

També et pot interessar

stats