Bad Bunny és l'artista més escoltat del món a Spotify amb 18.300 milions de reproduccions

En segona posició mundial està Taylor Swift, seguida del raper Drake, The Weeknd i BTS. Dels artistes espanyols, Rosalía ocupa el primer lloc i Quevedo el segon

Concert de Bad Bunny a Bogotà, Colòmbia, aquest novembre
Concert de Bad Bunny a Bogotà, Colòmbia, aquest novembre / Carlos Ortega (Efe)

Bad Bunny s'ha convertit, per tercer any consecutiu, en l'artista més escoltat del món, amb un total de 18.300 milions reproduccions, la qual cosa el converteix en el rei de l'streaming, tal com assenyala Spotify, després de donar a conéixer les cançons, artistes i pòdcasts més escoltats del 2022.

En segona posició es troba la cantant i compositora Taylor Swift, pel seu àlbum Midnights. En tercer lloc, Drake, el raper estatunidenc que ha aconseguit enguany el rècord de 50.000 milions de reproduccions en Spotify; en quart lloc The Weeknd, i en cinquena posició BTS, el grup de pop sud-coreà.

Pel que fa a artistes espanyols, Rosalía ocupa la primera posició, seguida de Quevedo com segon artista espanyol favorit.

Quant a les cinc artistes més escoltades en el món, a més de Taylor Swift, estan Doja Cat, Dua Lipa, Billie Eilish i Ariana Grande.

Cançons més escoltades en 2022

Si parlem de les cançons més escoltades en 2022, la més reproduïda és "As It Was", de Harry Styles, que des de la data de llançament el mes d'abril passat, ja acumula més de 1.500 milions de reproduccions a tot el món.

El segon lloc l'ocupa "Heat Waves", de Glass Animals i el tercer lloc, "Stay", la col·laboració de The Kid LAROI amb Justin Bieber, que repeteix en el rànquing. En quart i cinqué lloc, respectivament, es troben dos temes de Bad Bunny, "Me Porto Bonito" i "Tití Me Preguntó", provinents del seu últim àlbum Un verano sin ti (2022).

Els artistes més escoltats a Espanya

En el cas d'Espanya, Bad Bunny també és l'artista més escoltat, seguit de Rauw Alejandro i Quevedo, qui es corona com l'artista espanyol més escoltat de l'any a Espanya.

Així, Quevedo continua enguany acumulant rècord rere rècord després de ser també l'artista més escoltat de l'estiu gràcies a la seua col·laboració amb Bizarrap, el reconegut productor argentí.

El top 10 el completen Bizarrap, Anuel AA, Duki, Myke Towers, Mora, Rosalía i Feid.

I quant a artistes femenines més escoltades a Espanya, el lloc número u l'ocupa Rosalía, que enguany ha pegat la volta al món de la mà de Motomami, el seu últim àlbum llançat el març passat. La segona artista més escoltada és Aitana, seguida de KAROL G, Shakira, Taylor Swift, Ana Mena, Maróa Becerra, Nicki Nicole, Bad Gyal i Becky

La cançó més escoltada a Espanya és la col·laboració entre Bizarrap i Quevedo, "Quevedo: Bzrp Music Sessions. Vol.52". De fet, també apareix dins de les deu cançons més escoltades en el món en Spotify.

La segona cançó més escoltada és "Tití Me Preguntó", de Bad Bunny; i "La Bachata", de Manuel Turizo

Els pòdcasts més seguits

Els pòdcasts continuen captant seguidors enguany. De fet, segons l'informe sobre els hàbits de consum de pòdcast a Espanya elaborat per Spotify en 2022, més del 40% dels usuaris de Spotify a Espanya escolta pòdcasts i el consum s'ha duplicat en tan sols un any, ha crescut un 106%.

El número u a Espanya és The Wild Project, el pòdcast d'entrevistes dirigides per Jordi Wild, seguit d'Estirando el chicle, un dels grans èxits presentat per Carolina Iglesias i Victoria Martín. En tercer lloc, Nadie sabe nada, de la mà d'Andreu Buenafuente i Berto Romero, en quart, Entiende tu mente, el pòdcast exclusiu de Spotify sobre psicologia i benestar, i en cinqué lloc, un altre exclusiu de la plataforma, El Podcast de Marian Rojas Estapé.

També et pot interessar