Les Arts proposa un viatge a cap lloc amb 'Tránsito'

L'òpera dirigida per Carles Alfaro és una adaptació d'un text de Max Aub sobre la soledat dels exiliats de la guerra a Espanya

El personatge interpretat pel baríton Isaac Galán debat enmig de converses oníriques amb la mare dels seus fills a Espanya

Tránsito, una adaptació a l'òpera d'un text de Max Aub, es representarà al Palau de les Arts de València del 23 al 26 de maig. L'obra tracta sobre la soledat dels exiliats de la guerra a Espanya.

El director d'escena, Cales Alfaro, va fundar el 1982 el Moma Teatre i ha portat a escena vora mig centenar d'espectacles. Per a Alfaro "el principal repte és que l'òpera siga orgànica, la dramatúrgia estiga present i que interactuen entre els cantants".

El baríton Isaac Galán interpreta un exiliat a Mèxic que debat enmig de converses oníriques amb la mare dels seus fills a Espanya. El viatge metafòric arriba al coliseu valencià sota la batuta de Jordi Francés.

El director musical destaca que esta és una obra "extraordinària amb una música expressionista. Ens enfrontem a una música d'extrema violència, però també d'extrema intimitat".

També et pot interessar

stats