Les arts escèniques de la Comunitat Valenciana tenen sis nominacions als Max

El sector valencià opta a premi en les categories d'espectacle de carrer, revelació, composició musical i il·luminació.

'Volat', de la companyia A Tempo Dansa-Pepa Cases, lluitarà per aconseguir la poma al Millor Espectacle de Carrer
'Volat', de la companyia A Tempo Dansa-Pepa Cases, lluitarà per aconseguir la poma al Millor Espectacle de Carrer / La mary posa / pepacases.com

Les arts escèniques de la Comunitat Valenciana estan representades en la llista de finalistes de la XXII Premis Max, que ha donat a conéixer aquest dimarts l'SGAE, amb un total de sis nominacions.

Així, entre els professionals i produccions que han arribat a la recta final dels guardons figuren Volat, de la companyia A Tempo Dansa-Pepa Cases, que lluitarà per guanyar la poma al Millor Espectacle de Carrer; i Instruccions per a no tenir por si ve la pastora, de La Ravalera Teatre, seleccionada en la categoria de Millor Espectacle Revelació.

En el grup de candidats a aconseguir el Max a Millor Autoria Revelació, han sigut incloses Núria Vizcarro, per Instruccions per a no tenir por si ve la pastora, i Mafalda Bellido, per Chucho.

També hi haurà presència valenciana en l'apartat de Millor Composició Musical per a Espectacle Escènic gràcies a Pepe Llopis i Jordi Gavaldà, pel seu treball en Divines paraules, d'Ananda Dansa, així com en Millor Disseny d'Il·luminació, amb Juanjo Llorens i El curioso incidente de un perro a medianoche.

Temps salvatge i Els jocs florals de Canprosa, les dues del Teatre Nacional de Catalunya, parteixen com a produccions favorites, amb cinc i quatre nominacions respectivament, per a la XXII edició dels Premis Max de les Arts Escèniques que es donaran a conéixer el pròxim 20 de maig en una gala en el Teatre Calderón de Valladolid.

També et pot interessar

stats