Arriba al Port de Sagunt la segona edició d’Escena Kids

La novetat d’enguany és l’oferta musical entre les més de 40 activitats que tindran lloc el 23 i 24 de novembre.

La regidora de Cultura de Sagunt, Natalia Antonino, l’alcalde de Sagunt, Darío Moreno i el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer
La regidora de Cultura de Sagunt, Natalia Antonino, l’alcalde de Sagunt, Darío Moreno i el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer / Ajuntament de Sagunt

Torna al Port de Sagunt el festival Escena Kids, l’extensió infantil de Sagunt a Escena. Tindrà lloc el cap de setmana del 23 i 24 de novembre. En esta segona edició, amb el lema “Tan gran com tu”, amplien programació i espai a la Gerència del Port de Sagunt i al pati del Casino. Com a objectiu, consolidar-se com un referent nacional de les arts escèniques infantils.

Dimecres de matí s’ha presentat el programa dels dos dies de festival, amb més de 40 activitats, en què hi haurà dansa, teatre de carrer de companyies com Hortzmuga, La Tal, Efímer o Contaclown. La novetat d’enguany, l’oferta musical de grups com La Chica Charcos, La Glups Band, Green Gos i Marieta Ganduleta, que fan un homenatge a la cultura popular valenciana.

Esperen repetir els 11.500 participants de la primera edició, amb públic procedent de diferents punts del territori valencià, així com d’Aragó. Segons el secretari autonòmic, Francesc Colomer, que ha intervingut a la presentació, el festival s’ha convertit en una eina de diferenciació turística per al camp del Camp de Morvedre.

També et pot interessar

stats