Arriba a Castelló el Festival de Música Sonolab: Laboratori de So 2019

És una cita per als amants de la música electrònica i per als professionals del sector.

Freddy Beach, subcampió d'Espanya de beatboxing
Freddy Beach, subcampió d'Espanya de beatboxing

Castelló és la ciutat elegida per a fer vibrar el públic amb la música electrònica. Durant tot el cap de setmana es convertirà en un "laboratori de sons" amb demostracions de les últimes tecnologies, conferències amb professionals del sector i taules redones, mercats d'instruments i vinils, així com actuacions i música en directe.

El festival ha començat aquest divendres a l'edifici Menador, amb diferents activitats que inclouen una classe magistral d’Elektron Digital, que consisteix a retransmetre en directe a través de la ràdio, i una sessió especial de vinils.

Aquest dissabte el plat fort és l'actuació de Freddy Beach, subcampió d'Espanya de beatboxing, una tècnica amb la qual es reprodueixen ritmes, compassos musicals i tot tipus de sons amb la boca. Serà a partir de les 20 hores. A més, els assistents podran gaudir de música en directe i de cursos de producció musical i de ràdio. Ja de vesprada, a les 17 hores, està programada la xarrada "La música electrònica al cinema: una ferramenta més per a contar històries", a càrrec de Palma 52 Sound, i a les 18 hores hi haurà una taula redona amb el títol "Castelló, ciutat de concerts".

Sonolab conclourà la seua tercera edició el diumenge 3 de març amb l'espai Sonolab Kids, on tots els xiquets i xiquetes podran participar, d'11 a 14 hores i de 17 a 21:30 hores, en diferents activitats i tallers relacionats amb la creació i l’experimentació amb la música electrònica. També gaudiran de les actuacions en directe de l'escola de música Mondo Ritmic, i dels grups Trobadorets i No em Toques.

També et pot interessar

stats