Arriba a Borriana el festival EMAC amb Soleá Morente com a cap de cartell

La quarta edició se celebra al Centre La Mercé, del 15 al 17 de febrer, amb entrada lliure.

Les noves veus del flamenc són protagonistes de l’EMAC Borriana, amb Soleá Morente com a cap de cartell
Les noves veus del flamenc són protagonistes de l’EMAC Borriana, amb Soleá Morente com a cap de cartell / Efe

El Centre La Mercé de Borriana acull, a partir d’aquest divendres i durant el cap de setmana el festival EMAC, un espai de trobada sense barreres ni complexos d’interacció amb l’art i la música. Les noves veus del flamenc són protagonistes del festival en aquesta quarta edició amb Soleá Morente com a cap de cartell.

L’EMAC és un festival eclèctic i Soleá Morente comparteix cartell amb una altra nova veu del flamenc, María José Llergo, l’experimentació de Delaporte, amb el caire intimista de Nuria Graham, el rock psicodèlic de My Expansive Awareness, el pop de garatge de Vera Fauna, Akkan Live i Pleasant Dreams, entre altres grups i discjòqueis.

A més, enguany les arts plàstiques estaran presents en l’EMAC Art, en tres àrees: la fira d’artistes, la de fotografia i la d’il·lustracions commemoratives del desé aniversari de la revista cultural Nomepierdoniuna.

Més de 30 artistes plàstics, amb una altra presència femenina, la de Lola Bonet, Ana Beltrán, Miriam Cano, Sara Bellés o Gisela Talita. En la zona de fotografia, es podran veure els projectes de Salvador Llorente, Raúl Rubio o Guillermo Nava.

Aquesta serà la quarta edició de l’EMAC que, amb entrada lliure, se celebrarà del 15 al 17 de febrer a La Mercé de Borriana.

També et pot interessar

stats