Arriba als cines la nova pel·lícula d'Almodóvar rodada a Paterna

'Dolor y gloria', l'esperada cinta del director manxec, compta amb Penélope Cruz i Antonio Banderas en el repartiment.

La cartellera d'aquesta setmana portarà als cinemes la nova pel·lícula de Pedro Almodóvar 'Dolor y gloria'
La cartellera d'aquesta setmana portarà als cinemes la nova pel·lícula de Pedro Almodóvar 'Dolor y gloria' / Europa Press

La cartellera d'aquesta setmana portarà als cinemes una de les estrenes més esperades d'aquest any, la nova pel·lícula de Pedro Almodóvar Dolor y gloria. Paterna va ser l'escenari, el juliol de 2018, d'una part important del rodatge d'aquest llargmetratge que recrea les coves del Batà i la Torre de Paterna als anys seixanta.

La nova cinta del director manxec, compta amb Penélope Cruz i Antonio Banderas en el repartiment, que estaran acompanyats per Asier Etxeandia, Leonardo Sbaraglia , Nora Navas, Cecilia Roth, Julián López, Raúl Arévalo, Eva Martín, Susi Sánchez, Julieta Serrano i la cantant Rosalía.

La pel·lícula es considera la més autobiogràfica del director i s'estrena als cines aquest divendres. El film narra una sèrie de retrobaments de Salvador Mallo, un director de cinema en el seu ocàs, alguns d'ells físics, altres recordats: la seua infància en els anys seixanta, quan va emigrar amb els seus pares a Paterna, a la recerca de prosperitat. El primer desig, el seu primer amor adult ja al Madrid dels huitanta, el dolor de la ruptura d'aquest amor, l'escriptura com a única teràpia per a oblidar l'inoblidable, el primerenc descobriment del cinema i l'incommensurable buit davant la impossibilitat de continuar rodant.

També et pot interessar

stats