Arranca el festival Leyendas del Rock a Villena

El festival compta amb un Punt Violeta contra les agressions masclistes.

La ciutat de l'Alt Vinalopó es converteix en l'epicentre del rock i el heavy metal
La ciutat de l'Alt Vinalopó es converteix en l'epicentre del rock i el heavy metal / Leyendas del Rock

La XIII edició del festival Leyendas del Rock ha arrancat aquest dimecres a Villena. Per davant, quatre dies en els quals la ciutat de l'Alt Vinalopó es converteix en l'epicentre del rock i el heavy metal. Enguany el festival ret homenatge al músic Rosendo, que actua en la festa de benvinguda.

Fins al dissabte 11 d'agost, pel poliesportiu municipal passaran els finlandesos Nightwish i els americans WASP i Warlock. Entre els més de 65 artistes que pujaran a l'escenari, també es troben Saxon, Mr. Big, Children of Bodom, Powerrolf i Warcry.

Per a aquesta edició s'han millorat els serveis per als assistents, que compten amb una zona d'acampada de més de 35.000 metres quadrats, una ludoteca i piscines ubicades al costat del recinte dels concerts.

Així mateix, el festival compta amb un Punt Violeta contra les agressions sexistes, instal·lat per la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, on s'atendrà aquelles dones que patisquen atacs, i servirà com a punt d'informació contra les violències masclistes.

També et pot interessar

stats