Arranca la 29 edició del MIM de Sueca

La mostra del MIM alça el teló amb el lema “El moviment que parla” i amb una classe magistral d’Yves Marc.

El MIM és un dels festivals del gest més reconeguts internacionalment
El MIM és un dels festivals del gest més reconeguts internacionalment / https://mimsueca.com

La Mostra Internacional de Mim (MIM) de Sueca celebra la vint-i-novena edició des del 19 fins al 23 de setembre. Aquests dies la ciutat de la Ribera Baixa es transforma en l’escenari més gran de teatre gestual, amb el lema “El moviment que parla”. 

El MIM és un dels festivals del gest més reconeguts internacionalment i enguany arranca amb una classe magistral del mestre del gest contemporani Yves Marc. És fundador el 1975 amb Claire Heggen, de la companyia Théâtre du Mouvement, i a més, un referent europeu del mim contemporani. En una classe magistral amb el títol “De la pantomima tradicional a les arts del mim i del gest contemporani”, Marc convida el públic a recórrer la història amb què ha construït la seua identitat artística actual a través de la gestualitat i la teatralitat del moviment. 

En aquesta edició el festival també hi ha actuacions com la dels argentins Poyo Rojo, els espectacles de carrer En vano, dels sevillans Danza Mobile i Mapa, de Colectivo Glovo, entre d’altres. El MIM inaugura també l’exposició “Rito. La pell trencada”, del fotògraf Germán Antón, artista que des de fa 20 anys documenta la trajectòria artística de la coreògrafa i ballarina Asun Noales. 

També et pot interessar