Aquest dijous comença la 33 edició de la Mostra de València-Cinema del Mediterrani

La mostra, de la qual À Punt Mèdia és mitjà oficial, arranca amb l’òpera prima de Carles Alberola ‘M’esperaràs?’.

M'esperaràs? és una declaració de principis de Carles Alberola

Aquest dijous arranca la 33 edició de la Mostra de València-Cinema del Mediterrani, de la qual À Punt Mèdia és mitjà oficial. La Mostra comença amb to valencià: amb l'òpera prima de Carles Alberola. Una comèdia que porta per títol M'esperaràs? i que s’ha estrenat aquest dimecres, 17 d’octubre.

M'esperaràs? és una declaració de principis de Carles Alberola duta a la gran pantalla. En aquesta comèdia, produïda per Albena Teatre, tot passa en un sopar i d’aquesta cita a cegues es passa a una visita inesperada.

El film està basat en l'obra teatral homònima guardonada en els premis literaris Ciutat d'Alzira de fa 5 anys. L'estrena de hui ha coincidit amb la projecció simultània en els festivals de Chicago i Brasil.

Mostra Viva del Mediterrani

Un any més, té lloc a València la Mostra Viva del Mediterrani, un aplec que va nàixer al 2013 i que ofereix una oferta variada d’espectacles i activitats fins al 21 d’octubre. Amb el motiu conductor “un mar de cultures”, diverses disciplines artístiques com ara el teatre, la dansa, la música i les arts visuals serveixen com a excusa per a connectar totes les cultures del Mediterrani.

En el web del festival es pot consultar tota l’oferta d’activitats per a aquesta edició i les localitzacions dels esdeveniments. Pràcticament tots els actes són gratuïts i hi ha programats concerts, espectacles de dansa, xarrades o tallers de circ i ball. A més, al MuVIM, la Mostra Educativa ofereix entre setmana activitats per a les escoles i durant el cap de setmana continguts familiars.

També et pot interessar

stats