Antonio Resines ja té la seua estrela al Pilar de la Foradada

L’actor ha sigut homenatjat en la sisena edició del Festival Internacional de Cinema Cortopilar

Antonio Resines destapa la seua estrela de marbre en el ‘Passeig de Cinema’ de Pilar de la Foradada
Antonio Resines destapa la seua estrela de marbre al passeig de cine del Pilar de la Foradada / À Punt NTC

Antonio Resines ha destapat aquest dissabte la seua estrela de marbre en el passeig de cine del Pilar de la Foradada (Baix Segura) en el marc de la celebració del Festival Internacional de Cinema Cortopilar.

L'actor també rebrà el Pilar d'Honor 2022 en la gala de clausura del festival aquest dissabte a les 20:30 hores, en reconeixement de “la seua trajectòria, l’extensa carrera i la seua especial dedicació al cinema, l'art i la cultura”.

Amb aquesta estrela, Resines se suma a les que tenen els actors i actrius Ginés García Millán, Cristina Castaño, Pepa Aniorte, Nacho Guerreros i Miriam Díaz-Aroca, a més del director de cinema local Miguel Albaladejo.

Cortopilar es consolida en la seua sisena edició

El festival Cortopilar ha comptat en la seua sisena edició amb la projecció d'un total de 25 treballs arribats de països com França, els Estats Units, Dinamarca i Espanya.

Més de 50 llargmetratges i 1.200 curtmetratges de tot el món s'han inscrit en un certamen que compta amb un total de tretze categories de premis que reparteixen més de 8.000 euros.

També et pot interessar

stats